Stakkars Susann!

Sjokket etter Susann Goksør Bjerkrheims alvorlige korsbåndskade sitter dypt hos flere av håndballjentene. De skal ha et møte i forkant av Seksnasjoners neste uke for å snakke ut om sine opplevelser og følelser.

- Å nei! Er det min tur neste gang???

- Den tanken fikk jeg umiddelbart etter sjokknyheten om Susanns skade. Det sitter fortsatt i bakhodet, forteller Trine Haltvik (33) til Dagbladet.

Byåsen-jenta, med 195 A-kamper for Norge, er eldst på landslaget. Hun er den av håndballjentene som kanskje føler mest med Susann. Tanken på at en korsbåndskade trolig ville bety slutten på håndballkarrieren ligger der.

Nekter å gi opp

- Naturligvis tenker man slik når uhellet rammet en som jeg kjenner så godt. Derfor vil det hjelpe med en skikkelig prat om det som har skjedd.

- Men jeg tror ikke at det vil føre til at jeg blir mer forsiktig på banen. Det passer slett ikke min natur og spillestil, mener Trine.

- Forsvant også gullambisjonene i EM med Susanns skade?

- Det er klart at Susann er viktig som spiller. Men jeg tror bestemt at Mette Davidsen vil vokse stort på at hun nå får mer spilletid og tillit.

- Jeg nekter å gi opp håpet om gull. Det kan jeg bare ikke, sier Trine Haltvik.

Planlegger møte

Trener Marit Breivik forteller at hun planlegger et møte med landslagsjentene.

- Vi må snakke ut om den nye situasjonen. Jentene skal komme med sine følelser og vurderinger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det kan hende vi på nytt skal vurdere våre medaljeambisjoner. Det vet jeg ikke før jeg har snakket med jentene, sier Marit Breivik.

  • Den internasjonale Seksnasjoner turneringen starter i Oslo Spektrum onsdag neste uke med: Norge- Tyskland og Russland- Danmark. Korea spiller mot Frankrike i Røroshallen.