Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle: - Vi er ille ute

Innrømmet at det er krise etter at Wolves tapte sin tredje på rad.

NEDOVER ETTER JULAFTEN: Wolverhampton og Ståle Solbakken gikk på sitt tredje tap på rad i Championship i dag. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
NEDOVER ETTER JULAFTEN: Wolverhampton og Ståle Solbakken gikk på sitt tredje tap på rad i Championship i dag. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Crystal Palace - Wolverhampton 3-1.

Ståle Solbakkens Wolverhampton gikk på sitt tredje tap på rad da Crystal Palace fikk en enkel jobb hjemme i London i ettermiddag.

Etter seieren over Blackpool 21. desember har det vært bekmørkt for Wolves etter julaften, og det stygge hjemmetapet for Peterborough ble fulgt av tap for Ipswich, og i dag Crystal Palace.

Hjemmelaget ledet 3-0 før timen var spilt på Selhurst Park, etter mål av André Moritz (2) og Yala Bolasie.

Ifølge rapportene fra England leverte Wolverhampton en førsteomgang langt under pari.

Sylvain Ebanks-Blake dunket inn Wolves-reduseringen kvarteret før full tid, men det er en mager trøst for ulvene, som igjen må bokføre en nullpoenger.

Solbakken innrømmet etter kampen at han og laget er i en krisesituasjon. Overfor avisjournalistene sa han ifølge blant annet den lokale journalisten Tom Ross:

- Vi er ille ute («in deep shit»).

Times-journalisten Oliver Kay skriver følgende:

- Solbakken er kanskje ikke den beste manageren, men han er den ærligste.

«18.» står det foran Wolverhampton i tabellen nå, laget er seks poeng over nedrykk, ni poeng bak siste kvalikplass oppover.

PS! Blackburn vant sin andre på rad etter sparkingen av Henning Berg, i dag ble Nottingham Forest slått 3-0 på Ewood Park. Morten Gamst Pedersen fikk en halvtime som innbytter

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!