Ståle ba om hjelp til å finne pøbel på tribunen

Hisset seg opp da gjenstand ble kastet.

<strong>SKJELTE UT TRIBUNERAMPEN:</strong> Ståle Solbakken tente på alle plugger da en OB-supporter kastet en gjenstand mot ham etter 2-2-målet. Foto:   REUTERS/Jean-Paul Pelissier
SKJELTE UT TRIBUNERAMPEN: Ståle Solbakken tente på alle plugger da en OB-supporter kastet en gjenstand mot ham etter 2-2-målet. Foto: REUTERS/Jean-Paul Pelissier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Ståle Solbakken hadde nettopp sett laget sitt rote bort en 2-0-ledelse da humøret hans gikk fra vondt til verre.

En OB-tilskuer like bak benken til FC København kastet en gjenstand mot nordmannen, som svarte med å tenne på alle pluggene. Ifølge danske BT pekte han opp mot tribunen og serverte en tirade på norsk, der språkbruken neppe egner seg på trykk.

Etterpå ønsket han å få fatt i personen som kastet.

- Så du hvem det var? spurte FCK-treneren i intervjuene etter kampen.

Han ønsket imidlertid ikke å røpe hva som ble kastet, og om han ble truffet.

Nordmannen fikk uansett et solid plaster på såret da Dame N'Doye ble matchvinner for FCK to minutter før slutt. Målet sendte dem til topps på tabellen, med 10 poeng på de fire første kampene.

- Det var en kamp som kunne gå begge veier, og uavgjort hadde kanskje vært mest rettferdig. Vi spiller fantastisk fotball de første 25 minuttene, og selvfølgelig skal vi punkterte kampen i den perioden. I stedet får de en redusering og kampbildet endrer seg. Johan har en fantastisk redning på 2-2, og hadde de scoret der kunne de like gjerne ha vunnet, sier Solbakken til klubbens hjemmeside.

FCK møter som kjent Rosenborg i den fjerde og siste kvalikrunden til Champions League. Første kamp spilles på Lerkendal neste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer