Ståle ferdig med DVD-maraton

Har finstudert samtlige Wolves-kamper før avreise til England i morgen.

MANGE TIMER FORAN SKJERMEN: Ståle Solbakken har nå sett samtlige Wolves-kamper fra forrige sesong. Nå reiser han over til England for samtaler med forskjellige personer i klubben.Foto: Nina Eirin Rangøy / NTB scanpix
MANGE TIMER FORAN SKJERMEN: Ståle Solbakken har nå sett samtlige Wolves-kamper fra forrige sesong. Nå reiser han over til England for samtaler med forskjellige personer i klubben.Foto: Nina Eirin Rangøy / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen reiser Ståle Solbakken til Wolverhampton ganske så mye klokere på hva han har å jobbe med når han tar over manageransvaret i Midlands-byens fotballstolthet foran neste sesong, enn da han ble presentert under en pressekonferanse på Molineux for to uker siden.

De siste dagene har nemlig nordmannen brukt mye tid foran TV-skjermen, hvor han har finstudert DVD-filmer som neppe figurerer på utleietoppen hos den lokale videosjappa hjemme i Hamar: De 38 kampene som ledet til at Wolves havnet på jumboplassen i Premier League.

- Jeg har studert samtlige kamper fra forrige sesong - både før managerbyttet og etter at Terry overtok og de endringene han gjorde. Jeg har også sett nærmere på de tidlige rundene fra ligacupen for å få sett så mye som mulig av de mer uetablerte spillerne, sier Solbakken til expressandstar.co.uk.

Ikke overraskende har 44-åringen funnet mye å sette fingeren på i sine nitidige studier.

- Jeg har sett hva man kunne forvente: Mange gode mønstre, men også mye som kan forbedres. Du kunne se gjennom året at spillerne begynte å henge mer og mer med hodene og at det var for mange individuelle feil, men potensialet er der, og det kan vi bygge videre på, sier Solbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer