Ståle-fiasko i Aberdeen

FCK knust i Skottland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ståle Solbakkens København røk ut av UEFA-cupen etter 0-4-tap for skotske Aberdeen torsdag.

Det som skulle ha vært en begynnelse på et nytt europeisk eventyr i Københavns fotballhistorie ble til et dansk mareritt. En fiasko. Aberdeen tok en fortjent seier og kunne juble for tredjeplassen i gruppe B.

– Annen omgang var ulykksalig, og de scoret på sine to første sjanser. Vi mistet både tro og håp, og gikk opp i limingen. Dette er ikke representabelt for klubben, sa Ståle Solbakken til dansk TV3+.

Etter en målløs og tam førsteomgang ble Jamie Smith den store helten for Aberdeen. Han scoret de to første målene før Mikael Antonsson satte ballen i eget nett. Richard Foster gjorde ydmykelsen komplett med sin 4-0-scoring.

– Selv om vi kommer under med to mål er ikke kampen over. Innsatsen og løpemengden er ok, men vi mister hodet og blottlegger oss totalt. Dermed får de både 3-0 og 4-0, sukket Solbakken.

FCKs Jesper Grønkjær spilte oppgjøret etter å ha vært ute i tre uker med en lårskade. Men den danske landslagsspilleren ble ingen suksess sammen med et lite offensivt København-lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer