<strong>KATASTROFEKAMP:</strong> Kevin Pezzoni var involvert i en rekke uheldige situasjoner da Köln ble ydmyket av Wolfsburg sist helg. Foto: (AP Photo/Frank Augstein)
KATASTROFEKAMP: Kevin Pezzoni var involvert i en rekke uheldige situasjoner da Köln ble ydmyket av Wolfsburg sist helg. Foto: (AP Photo/Frank Augstein) Vis mer

Ståle gir trolig tabbestopper ny sjanse

Fikk dårligste karakter etter 0-3-tapet mot Wolfsburg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ståle Solbakken gir trolig ny tillit til Kevin Pezzoni i lørdagens kamp mot Schalke.

Kneskaden til Youssef Mohamad er grunnen. 22-årige Pezzoni var noe nær en katastrofe i ligaåpningen mot Wolfsburg. Han var direkte skyld i 0-1 og involvert i en rekke andre høyst tvilsomme situasjoner. Pezzoni fikk dårligste karakter (6) i storavisen Bild am Sonntag.

Onsdag ble Pezzoni drillet sammen med lagkaptein Pedro Geromel.

<strong>HARDT PRESSET:</strong> Ståle Solbakken. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
HARDT PRESSET: Ståle Solbakken. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

- Han (Pezzoni) gjorde feil verken jeg eller de 47.000 tilskuerne hadde sett før, men jeg avskriver ham ikke, sier Solbakken, ifølge express.de.

Köln har en historie med meget hyppige trenerbytter. Skulle laget spille svakt og komme poengløse fra Schalke-kampen, brenner det allerede under føttene på Solbakken.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer