Ståle har kontroll

Ham-Kam har full kontroll på nivået i Tippeligaen. I går spilte laget uavgjort for tredje gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): Ståle Solbakkens menn hadde seieren på gaffelen, men måtte nøye seg med ett poeng grunnet sløsing og storspill av Stabæk-keeper Jon Knudsen.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen, men ikke med resultatet. Vi kjørte over Stabæk i store perioder, men manglet det avgjørende målet. I går var det surt ikke å vinne, sier Ham-Kam-trener Ståle Solbakken til Dagbladet.

Han mener det bare er et tidsspørsmål før seieren kommer, og ser fram til kampen i Bodø 2. mai.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Ham-Kam- Stabæk 0- 0. Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad. Gult kort: Jarl André Storbæk, Kenneth Dokken, Ham-Kam, Jon Knudsen, Mads Jørgensen, Stabæk. Tilskuere: 4916.

- Vi har kontroll på nivået i tippeligaen, og gir aldri opp. Nå gjelder det å bli hvassere foran mål, og sette sjansene. Fortsetter vi å produsere like mye sjanser, er det bare et tidsspørsmål før seieren kommer, sier Ståle Solbakken.

Trampeklapp

I går ble laget hans trampeklappet av banen, trass i 0-0.

- Det har jeg aldri opplevd før på Briskeby. Men laget fortjente honnøren. Selv om det bare ble uavgjort, er jeg stolt av prestasjonen spillerne leverte, sier Ståle Solbakken.

- Samtidig var det kjempebittert å bare få ett poeng i en slik kamp. Vi ga alt, men ballen ville ikke inn. Da Jon Knudsen reddet headingen til Are Tronseth like før slutt, trodde jeg nesten ikke mine egne øyne, sier Ham-Kam-spissen Geir Frigård.

- Den redningen var jeg fornøyd med. Men det er jo for å ta slike baller jeg trener hver dag, sier Jon Knudsen til Dagbladet.

Stoppet Stabæk-buss

Før kampen i går stoppet Hamar-politiet en buss med 25 Stabæk-fans, og sendte den hjem igjen. Arrangørene på Hamar fikk informasjon av Stabæk om at fem av personene på bussen var ekskludert av Stabæk Supporterklubb. Ham-Kam ga beskjeden videre til politiet, som tok affære for å hindre bråk på Briskeby.

FORNØYD: Ham-Kam-trener Solbakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer