Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle henter Sigurdarson igjen

Molde i 2014, F.C. København i 2015.

(Dagbladet): F.C. København bekrefter på sin hjemmeside at de har hentet Björn Bergmann Sigurdarson på lån ut sesongen.

- Björn har et stort uforløst potensial og en enorm fysikk. Jeg kjøpte ham selv til Wolverhampton, hvor han var på god vei til et gjennombrudd før han ble rammet litt uheldig av trenerskifter, sier FCK-trener Ståle Solbakken til klubbens nettside.

Både i Lillestrøm og Molde har islandske Sigurdarson vist at han kan gå utenpå de fleste andre spisser i Tippeligaen. Hvis han er skadefri.

Det har han imidlertid slitt med å være. I fjor hentet Molde ham på en liknende avtale som det FCK nå har gjort. I serieåpningen 2014 var han banens beste. Deretter ble det bare åtte kamper fra start i hele tippeligasesongen.

Nå drar han til Danmark for å forsøke å få en stabil og problemfri rekke av kamper under sin gamle trener i Wolverhampton.

- Hans forrige klubb var Molde, hvor han igjen viste sitt store talent, før han ble satt litt tilbake av en skade. Han kan spille på begge de to fremste plassene, samt til høyre, og han gir oss økt konkurranse om de offensive posisjoner. Det har vi manglet litt etter Bashkim Kadriis skade, sier Solbakken.

Sigurdarson er allerede tildelt trøye nummer 14. Avtalen mellom spilleren, Wolverhampton og den danske hovedstadsklubben sikrer at Solbakkens klubb har opsjon på å kjøpe islendingen til sommeren, hvis alle parter er fornøyd med samarbeidet.