Ståle-nøtt: - Spesielt

Landslagstrener Ståle Solbakken (52) møter ikke spillerne ansikt til ansikt før to-tre dager før kamp. Noen av dem får han ikke engang sett i en fullverdig trening. - Det mest spesielle jeg har vært borti, sier han.

I FULL GANG: Ståle Solbakken. Foto: Liselotte Sabroe / NTB
I FULL GANG: Ståle Solbakken. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Ståle Solbakken er i full gang med å forberede VM-kvalifiseringen med Norge. Han ble ansatt i begynnelsen av desember og har fått en utfordrende start.

Den nye landslagstreneren får ikke møtt spillerne ansikt til ansikt før troppen samles om 30 dager. Dette med mindre det blir store lettelser i coronarestriksjonene.

Enkelte av spillerne får han heller ikke sett i en fullverdig trening før kampen mot Gibraltar 24. mars. Kampen går på en onsdag i Gibraltar. Mens noen av spillerne ankommer samlingen søndag, vil andre ikke være på plass før mandag. Årsaken er kamper i de respektive klubbene søndag 21. mars.

- Det blir det mest spesielle jeg har vært borti. At jeg ikke får møtt 80-85 prosent av spillerne før samlingen, gjør arbeidsforholdene meget spesielle, sier Solbakken til Dagbladet.

- Noen av spillerne skal kanskje restituere etter kampen søndag. Dermed får de kanskje en halv trening, eller 20-25 minutter, med litt fart. Det betyr at du blir litt fotballtrener, men du må også overbevise teoretisk. Du må fokusere på noen få punkter. Og så må vi bli gode på det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer