Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle Solbakken er forbanna på forbundet etter Braaten-skade

Klager på tøft program.

FRUSTRERT: Ståle Solbakken i aksjon på sidelinja i Torino da FCK spilte mot Juventus. Nå må nordmannen klare seg uten Daniel Braathen i årets to siste kamper, og legger skylda på det tøffe kampprogrammet. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO
FRUSTRERT: Ståle Solbakken i aksjon på sidelinja i Torino da FCK spilte mot Juventus. Nå må nordmannen klare seg uten Daniel Braathen i årets to siste kamper, og legger skylda på det tøffe kampprogrammet. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO Vis mer

(Dagbladet): Daniel Braathen prøvde seg da FCK spilte cupkamp mot Lyngbø i går kveld. Det gikk ikke.

Nordmannen måtte takke for seg da han ikke kunne yte maks, og Ståle Solbakken har dermed fått det svaret han frykter. Braathen går glipp av årets to siste kamper mot FC Vestsjælland og Real Madrid.

Hardt program Dette har fått Solbakken til å peke på det harde kampprogrammet den danske hovedstadsklubben lider under så lenge de er med i Europa.

- Programmet blir ikke akkurat lagt til rette for oss slik at vi kan gå videre i Champions League. Vi burde hatt en uke fri nå for å få størst mulig sjanse for europeisk suksess. Det hadde aldri skjedd i Italia eller Tyrkia, sier Solbakken til danske Ekstrabladet.

Han viser til kampen mot Real Madrid som skal spilles hjemme i Parken førstkommende tirsdag.

- Jeg tør vedde på at Juventus spiller fredag slik at de får en ekstra fridag, mens vi spiller cupkamp onsdag, Superliga-kamp på lørdag og mot verdens beste klubblag på tirsdag, sier Solbakken.

Kan bli Europa Braathen måtte altså tråkke av banen mot Lyngby i går. Dermed kommer han heller ikke til å være involvert i de to andre kampene den neste uka.

- Han er sannsynligvis ute i de to siste kampene i år. Daniel turte ikke å sprinte, og om man ikke tør det mot Lyngby skal han heller ikke spille mot Real Madrid hvor det skal sprintes i 90 minutter, sier nordmannen.

Selv om sjansene for avansement i Champions League er ute for Solbakken og FCK, kan de fortsatt kvalifisere seg for Europaligaen med et godt resultat mot de spanske gigantene.