Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle Solbakken får større makt i FCK

Tar grep for å utvikle klubben.

 STYRER MER:  Ståle Solbakken sidestilles med sportslig leder i FCK - Carsten V. Jensen. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix
STYRER MER: Ståle Solbakken sidestilles med sportslig leder i FCK - Carsten V. Jensen. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix Vis mer

Trener Ståle Solbakken skal sidestilles med sportsdirektør Carsten V. Jensen.

FCK har jobbet med å lage en ny strategi og handlingsplan for de neste tre årene. Det innebærer at Solbakken skal få en enda viktigere rolle.

- Vi har fått en veldig sterk hovedtrener, som har et stort ansvar i hverdagen og et skikkelig engasjement for å utvikle klubben. Den utviklingen skal Ståle levere sammen med «CV», og derfor gir det mening å sidestille dem, sier FCK-direktør Anders Hørsholt.

Solbakken skal rapportere direkte til Hørsholt, som også skal jobbe tettere mot den sportslige ledelsen. FCK-direktøren understreker at det ikke er snakk om en degradering av Jensen.

- Det er spørsmål om å oppgradere den sportslige ledelsen slik at vi er i stand til å løse enda flere utfordringer i framtiden, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media