Ståle Solbakken fikk 20 000 i bot

Etter at Norges nye landslagssjef brøt karantenereglene. Solbakken godtar boten.

BRØT KARANTENEN: Norges nye landslagssjef Ståle Solbakken var på Briskeby før karanteneperioden var over. Foto: Geir Olsen / NTB
BRØT KARANTENEN: Norges nye landslagssjef Ståle Solbakken var på Briskeby før karanteneperioden var over. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet avslørte mandag at landslagstrener Ståle Solbakken brøt karantenen etter at han søndag ettermiddag var på Briskeby Stadion for å se sine to gamle klubber HamKam og Lillestrøm i OBOS-ligaen.

Han brøt også karantenen da han ga et intervju om NFF-jobben på Ullevaal stadion samme dag.

Norges neste landslagssjef landet i Oslo lørdag 28. november 13.00 etter å ha reist fra hjemmet sitt i København. Karantenetiden i Norge for reisende som har vært i røde land er på ti dager.

Seinere mandag kom meldingen om at Innlandet politidistrikt på eget initiativ opprettet etterforskning av Solbakken for karantenebruddet. Nå har han fått 20 000 kroner i bot.

Bot

Solbakken selv skriver følgende i en sms til Dagbladet:

«Jeg har hatt en hyggelig snakk med politiet på Hamar og har godtatt boten som jeg selv henter på Hamar Politikammer når jeg er ute av karantene om en time.»

BRØT KARANTENE: Dagbladets avsløringer om at Ståle Solbakken brøt karantenereglene er en dårlig start for hans karriere som landslagssjef, mener fotballkommentator Morten P. Vis mer

Innlandet politidistrikt melder på sin side at saken fortsatt er under behandling.

- Saken er fortsatt under behandling i Innlandet politidistrikt, uttaler politiadvokat Ida Engen i en pressemelding.

Ut over dette har ikke politiet noen ytterligere kommentar til saken nå.

Beklaget

I en SMS til Dagbladet mandag beklaget Solbakken da han ble gjort oppmerksom på at han brøt karantenen.

- Ved nærmere opptelling er nok det riktig. Ankom lørdag formiddag, tenkte og trodde fredag... Må beklage den, skrev Solbakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer