TØFT: Ståle Solbakken får det ikke lettere i Wolves etter kveldens sjokktap.
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
TØFT: Ståle Solbakken får det ikke lettere i Wolves etter kveldens sjokktap. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

Ståle Solbakken gikk på sjokktap

Wolverhampton ute av FA-cupen etter tap for amatørlag.

(Dagbladet): Luton - Wolverhampton 1-0 (0-0)

- Vi er ille ute, uttalte Ståle Solbakken da Wolverhampton tapte mot Jonathan Parr og Crystal Palace i forrige ligakamp. Nå har vondt gått til verre for manageren.

Wolverhampton gjestet lille Luton Town som ligger på sjetteplass i Conference National - som tilsvarer engelsk femtedivisjon. Det er hele 59 plasser mellom lagene i det engelske ligasystemet. Det stoppet likevel ikke laget fra å ta en tidlig ledelsen mot ulvene i FA-cupkampen.

Hjemmelaget fikk en pangstart i den andre omgangen og scoret etter et snaut minutt på et langskudd. Wolverhampton forsøkte å svare, og hadde blant annet et skudd i tverrligger. Nærmere kom ikke bortelaget som allerede er ute av FA-cupen.

- Det er bare å beklage til supporterne, det er klart det er mye følelser etter et sånt nederlag. Vi visste det kom til å bli en tøff kamp på en vanskelig bane, men det er klart det sårer stoltheten å tape, sier Solbakken til TV 2.

Bekmørkt Etter seieren over Blackpool 21. desember har det vært bekmørkt for Wolves etter julaften, og det stygge hjemmetapet for Peterborough ble fulgt av tap for Ipswich, og Crystal Palace.

Ståle Solbakken skal likevel ha tillit i spillergruppa:

- Vi står alle bak sjefen og vet hva han forventer av oss. Når vi går over den hvite linjen (og ut på banen) kan ikke han gjøre mer. Vi har prestert altfor dårlig de tre siste kampene, sier Roger Johnson til Wolverhamptons hjemmeside.

Fansen derimot virker ikke å være like tålmodige.

- Rasende Wolves-fans synger "for noe dritt", og Ståle Solbakken får noen tilrop nå som han forlater gresset, skriver lokalavis-journalist Tim Nash på Twitter.

- Vi får se om jeg er manager på fredag mot Blackburn, eller om bare du er der, avslutter Solbakken til TV 2s reporter.