Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle Solbakken har ikke hatt kontakt med Bendtner

Hevder FCK ikke er på spissjakt.

NEPPE SPISSKJØP: Wolfsburg-spiss Nicklas Bendtner skal ikke være aktuell for FC København, sier trener Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix
NEPPE SPISSKJØP: Wolfsburg-spiss Nicklas Bendtner skal ikke være aktuell for FC København, sier trener Ståle Solbakken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wolfsburg-spiss Nicklas Bendtner skal ikke være aktuell for FC København, sier trener Ståle Solbakken.

Bendtner står kun bokført med to Bundesliga-scoringer denne sesongen. I serien har han som hovedregel blitt henvist til benken, men startet forrige kamp mot Schalke. Likevel har ryktene rundt angriperen vært mange. Flere har spekulert i om han er på vei tilbake til dansk fotball og FC København.

Solbakken avfeier imidlertid at hovedstadsklubben skal ha vært i kontakt med spissen.

- Vi har ikke hatt noen kontakt med Bendtner i dette overgangsvinduet. Federico Santander og Andreas Cornelius har spilt flere gode kamper sammen. Det er god konkurranse om plassene, inkludert Nicolai Jørgensen. Bashkim Kadrii og Benjamin Verbic kan også spille foran, så vi får se hvordan det ser ut til sommeren, skrev Solbakken i en spørsmålsrunde på klubbens Facebook-side.

Nordmannen svarte tålmodig på fansens spørsmål fra lagets treningsleir i Dubai. På spørsmål om hvilken spiller han har trent som har fått ut mest av sitt potensial, svarte han:

- Det er vanskelig. Det er kanskje Brede Hangeland som har fått ut det optimale av sitt talent, skrev Solbakken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram