Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle Solbakken jaktes av flere utenlandske klubber

FC København-trener Ståle Solbakken sier han trener den danske serievinneren også neste år, tross henvendelser fra andre klubber.

VINNER OG VINNER I København: Ståle Solbakken jubler sammen med Nicolai Boilesen etter cupfinaletriumfen over BrøndbyNå sverger Solbakken troskap minst ett år til.
Foto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix
VINNER OG VINNER I København: Ståle Solbakken jubler sammen med Nicolai Boilesen etter cupfinaletriumfen over BrøndbyNå sverger Solbakken troskap minst ett år til. Foto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det jeg kan si er at jeg kommer til å trene FC København neste år, sier Solbakken (49) til VG.

- Det er jeg 100 prosent sikker på, sier han videre.

Han bekrefter at han har fått henvendelser fra andre klubber, men ønsker ikke å opplyse hvilke klubber det dreier seg om.

Ifølge Ekstra Bladet , som samarbeider med den belgiske avisen Het Nieuwsblad, er Solbakkens øverst på ønskelisten til belgiske Brugge. Klubben skal allerede ha vært i kontakt med nordmannen, ifølge den danske avisen.

Det er ikke lenge siden nordmannen skrev under på en ny kontrakt som binder ham til den danske hovedstadsklubben til 2021.

FC København, som vant den danske serien, ble torsdag dansk cupmester.

(NTB)

Hele Norges coronakart