Ståle Solbakken stiller opp for å hjelpe gamleklubben

Hjelper HamKam med 100 000 kroner.

HJELPER: Ståle Solbakken velger å hjelpe gamleklubben HamKam, slik at de kanskje unngår konkurs. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
HJELPER: Ståle Solbakken velger å hjelpe gamleklubben HamKam, slik at de kanskje unngår konkurs. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): HamKam forsøker nå å gjøre alt det de kan for å få henta inn den siste millionen de trenger for å unngå konkurs.

Beskjeden om at klubben er i stor fare kom i forrige uke. I går meldte klubben at at de sier opp hele administrasjonen og kutter 4,5 årsverk.

Samtidig skrev klubben på sine hjemmesider at de har utsatt den endelige beslutningen om en konkursbegjæring til fredag 4. juli klokka 12.

Men nå kan Kamma endelig komme med nyheter som det i alle fall er et hint av positivitet over.

Trenger én million Fra å mangle 3,2 millioner kroner, trenger klubben nå én million friske kroner, melder klubben.

- Helt siden styret i klubben varslet en mulig begjæring om oppbud har det vært jobbet dag og natt, skriver HamKam i en pressemelding nå i kveld.

Hovednyheten i pressemeldingen er at de har fått flere personer til å stille med 100 000 kroner i kausjon - slik at klubben har likviditet til å ta opp lån.

- Nivået nå på det klubben trenger av friske penger i tillegg til de skisserte løsningene man har jobbet med sammen med HamKam yngres og andre, beløper seg til minimum en million kroner. Dette håper styret å få til ved at enkeltpersoner eller bedrifter stiller en kausjon på minimum 100.000,- kroner hver. Kausjonen skal tjene som sikkerhet for et lån klubben tar opp for sikring av likviditet inntil kostnadskuttene begynner å virke, skriver HamKam.

- Kjærlighet Blant de som har sagt seg villige til å stille opp for klubben er klubbens gamle spiller og trener Ståle Solbakken.

- Tidligere HamKam-trener og nå sjef i København FC, Ståle Solbakken, samt Truls og Tom Haakonsen er blant de som allerede har sagt seg villige til å være med å stille en kausjon på 100.000,- kroner hver, melder klubben.

Ståle Solbakken selv er klinkende klar på hvorfor han ønsker å hjelpe klubben.

- Kjærlighet og den unge garde som pr i dag er veldig spennende... Så enkelt, skriver Solbakken i en SMS til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer