Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståle Solbakkens FCK fikk kastet døde rotter etter seg

Den norske treneren ristet på hodet etter kampen.

ROTTER BLE KASTET INN: Like før kampslutt ble døde rotter kastet inn på banen.
Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix
ROTTER BLE KASTET INN: Like før kampslutt ble døde rotter kastet inn på banen. Foto: Anders Kjærbye / NTB scanpix Vis mer

FC København vant 1-0 mot Brøndby i medaljesluttspillet mandag, men kampen kommer til å bli husket for noe helt annet: Brøndby-fansen kastet rotter på banen.

Fire livløse rotter ble kastet fra tribunen i retning FCK-spillere i andre omgang. Da hadde allerede Benjamin Verbic sendt FCK foran.

Verbic' scoring ble den eneste i 1-0-seieren, som gjorde at FCK økte forspranget til Brøndby til 13 poeng. Med kun sju kamper igjen av sesongen er Ståle Solbakken langt på vei sikker på en ny tittel.

– Det var et meget stort skritt i dag. Det er ikke langt unna nå, det sier seg selv, men vi skal spille ferdig, sa nordmannen til Ritzau.

Solbakken ristet på hodet da han fikk spørsmål om rottekastingen til Brøndby-fansen i retning målscorer Verbic og Ludwig Augustinsson.

Den norske treneren sendte i stedet et stikk i retning av Det danske fotballforbundets disiplinærutvalg.

Utvalget idømte tidligere i uken FCK-spissen Federico Santander to kampers karantene for en tirade mot FC Nordsjælland på bakgrunn av billetter.

Nå oppfordrer Solbakken utvalget til å gå inn i "rotte-gate".

– Når det handler om rotter er de vel mer nøytrale enn når det handler om klubber, sa Solbakken.

(NTB)