Ståle vil spille sentralt

Ståle Solbakken scoret fra sin indreløperrolle mot Sveits, men aller helst vil han ha plassen som Bent Skammelsrud spilte på i går.

- Jeg vil helst spille sentralt, det står jeg fortsatt på, men det er ikke like viktig for meg som det var for tre-fire år siden. Jeg har gjort kanskje noen av mine beste landskamper som indreløper, sier AaB-spilleren til NTB.

- Ståle er fortsatt aktuell på begge plasser, beroliger Semb.

Da Solbakken ble tatt av banen en snau halvtime før slutt i gårsdagens landskamp, var han forbannet, men dagen derpå er Solbakken og Semb gode venner igjen.

- Jeg blir alltid sint når jeg blir byttet ut, og denne gangen føler jeg at jeg hadde grunn til det. Jeg var godt inne i kampen, følte at jeg var konstruktiv med ballen og visste at kampen ville åpne seg mot slutten, sier Solbakken.

Og legger til:

- Jeg vil alltid spille, og den som flyr med hendene over hodet når han blir byttet ut bør vel begynne med noe annet.

Landslagssjefen fikk ikke med seg at Solbakken var sint da han ble tatt av.

- Men jeg skjønner at Ståle var skuffet fordi han ikke fikk stå kampen ut. Jeg følte at det var blitt litt statisk, og vi trengte en type som Roar (Strand) på banen. Jeg vurderte å ta ut Myggen også, men på grunn av balansen i laget ble det Ståle, sier Semb.

(Dagbladet :på nettet/NTB)