Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ståles assistent sparket etter 13 år i Wolves

Bare fire kamper ut i sesongen.

Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ståle Solbakkenes assistent i Wolverhampton, Terry Connor, fikk i dag sparken etter 13 år i klubben.

Det melder Wolves på sin hjemmeside.

- Terry Connors kontrakt som assistentmanager i Wolves er i dag blitt avsluttet med umiddelbar virkning, heter det i en pressemelding.

Ståle Solbakken & co har fått en svak start på sesongen, med fire poeng på fire kamper.

Terry Connor fungerte som vikarierende hovedtrener mot slutten av forrige sesong, som endte med nedrykk fra Premier League. Under Connors ledelse vant ikke laget en eneste av sine 13 gjenværende kamper.

Likevel var han skuffet da han ikke fikk managerjobben på permanent basis.

- Det spiller ingen rolle hvor hardt jeg har jobbet bak kulissene. Resultatene mine var ikke gode nok. Jeg er litt skuffet. Ungene mine sier det ikke er en rettferdig avgjørelse. Jeg har alltid fortalt dem at de får det de fortjener hvis de jobber hardt nok - men jeg har aldri fortalt dem at livet er rettferdig, sa Connor.

Bård Wiggen har jobbet som assistent for Solbakken i en årrekke, både i FC København og i Köln. Han takket derimot nei til å bli med til Wolves og Championship. Nå er han assistenttrener i Lillestrøm.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media