Ståles forhold til Podolski kan ha reddet Köln-jobben

- Han liker Solbakken som trener, sier supporterleder.

KAN HA REDDET STÅLE:Ståle Solbakken får fortsette som Köln-trener. Noe av grunnen kan være hans gode forhold til Lukas Podolski. Foto: EPA/ROLF VENNENBERND
KAN HA REDDET STÅLE:Ståle Solbakken får fortsette som Köln-trener. Noe av grunnen kan være hans gode forhold til Lukas Podolski. Foto: EPA/ROLF VENNENBERND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Köln-styret innkalte til pressekonferanse i ettermiddag - og de fleste forventet at Ståle Solbakken ville få beskjed om at han er ferdig i klubben.

Klubbens daglige leder Claus Horstmann fortalte derimot den fremmøtte pressen at Solbakken har full tillit.

- Vi har kommet frem til at Ståle Solbakken forblir hovedtrener for FC Köln. Det er ikke treneren sin feil at vi er i den situasjonen vi er i. Det er spillerne som må ta skylda, sa Horstmann.

Avgjørelsen ble tatt etter samtale med klubbens spillere.

Podolski avgjørende Supporterleder Daniel Neuhöfer mener Solbakkens gode forhold til stjernespiss Lukas Podolski kan ha sørget for at nordmannen fikk beholde jobben.

- Alle mener at Solbakken er en grei fyr, men mange supportere er i tvil om han er rett mann til å snu resultatene. Det er tydelig at spillerne fortsatt ønsker Solbakken som sjef, og det er helt avgjørende for ham.Spesielt Podolski liker Ståle som trener, og jeg er helt sikker på at det har vært en viktig faktor for at han fortsatt er Köln-trener, sier Neuhöfer til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer