Bob Bradley rykker fram i køen:

Ståles nei: Det første Semb vil gjøre er å kontakte Bob Bradley for en ny samtale

Ståle Solbakken var supertrigget og hadde virkelig lyst til å trene fotballandslaget mot EM 2020. Problemet var at han ikke klarte å overbevise seg selv om at det var det beste valget.

DET BLE NEI: Ståle Solbakken har følelser for FC København og er ikke ferdig med klubben. Derfor klarte han ikke å overbevise seg selv om at Norge-jobben var riktig. Han hadde veldig lyst, men ikke nok lyst til å takke ja.
DET BLE NEI: Ståle Solbakken har følelser for FC København og er ikke ferdig med klubben. Derfor klarte han ikke å overbevise seg selv om at Norge-jobben var riktig. Han hadde veldig lyst, men ikke nok lyst til å takke ja. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HAN VAR SMIGRET over tilbudet, hadde ekstremt lyst til å få alle brikkene på plass og gikk til samtalene med Nils Johan Semb med positive tanker og et åpent sinn. Det eneste som plaget ham var det jeg skrev om i går og som til slutt ble helt avgjørende - mavefølelsen. For du tar ikke en landslagstrenerjobb om du ikke er hundre prosent sikker - og mellom barken (FCK) og veden (Norge), der han føler han har vært siden før jul - fikk han aldri ro i mellomgolvet.

Derfor sa Ståle Solbakken nei til Norge.

I SLUTTEN AV september var jeg i København og snakket med Ståle Solbakken om følelsene for landslagstrenerjobben som kunne bli ledig i november. Den gangen, for ikke å tråkke en kollega på fotballskoa, sa han at alle slike valg handler om timing. Med andre ord - noen ganger er det riktig å ta en slik jobb, andre ganger ikke. Men da saken egentlig var klar etter Norges tap i Baku i oktober, og Dagbladet kunne avsløre at toppfotballsjef Nils Johan Semb hadde møtt Ståle Solbakken i København en uke før Tsjekkia-Norge i Praha, ble timing byttet ut med mavefølelsen.

Det var til syvende og sist den som tok valget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer