<strong>SKADET:</strong> Frode Hamre ble utsatt for et stygt uhell i går. I dag fikk han trolig en opptur da han så to av stallhestene vinne på Bjerke.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SKADET: Frode Hamre ble utsatt for et stygt uhell i går. I dag fikk han trolig en opptur da han så to av stallhestene vinne på Bjerke. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Stall Hamre med to seire i V75-løp på Bjerke

Frode Hamre kunne se stallhestene seire fra sykesengen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frode Hamre var utsatt for et stygt uhell på Jarlsberg Travbane fredag kveld, men fra sykesengen kunne han se at to av hans stallhester vant V75-løp på Bjerke lørdag.

Både Underpaid Hanover og Just Livin' My Life ble kusket av toppkusken Vidar Hop.

- Jeg tror Frode er fornøyd nå selv om han selvfølgelig hadde ønsket at han kunne være her. Stall Hamre har suverene resultater, og det er bare en fryd å få lov til å kuske. Samtidig passer jeg på å ønske Frode fort tilbake i sulkyen igjen, sa Vidar Hop, som utvilsomt ble dagens mann blant kuskene. Han vant også med tredjevalget Lome Oda, som ledet det tredje løpet fra start til mål.

Etter rapportene har Frode Hamre pådratt seg brudd i både ryggen og bekkenet. Det går dermed mot et lengre sykeopphold for landets beste travtrener.

Perle av Høitomt Eirik Høitomt vinner flest løp i Norge, og bak favoritten i det sjette løpet, Onion F.H., sto han for en kuskebragd av den høyere skolen. Hesten galopperte hemningsløst i oppkjøringen bak startbilen, men på mesterlig vis fikk Høitomt ham på bedre tanker, til trener Tor Olaf Halles store beundring.

- Akkurat der viste Høitomt hvor god han er. Det er ikke mange kusker som hadde klart å hodet kaldt i den situasjonen, berømmet Halle. Onion F.H. vant på den sterke tiden 1.11,8. Favoritten Solvang Balder innfridde også i det siste løpet, men premien for sju rette ble likevel pene 99.759 kroner.

Tredje på rad View Love har virkelig funnet stilen for unggutten Herman Tvedt, og i det andre V75-løpet tok hesten sin tredje strake seier.

- Han utvikler seg veldig fint nå. Jeg måtte angripe litt tidlig i dag, men han vant likevel sikkert, sa kusketalentet fra Bergen.

Stallmannsløpet be vunnet av nestfavoritten Global Oracle, som ledet fra start til mål for Ole Henrik Olsen. Premien for seks rette blir 591 kroner, og fem rette gir 62 kroner tilbake til spillerne.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer