Stan Collymore gikk berserk

LA MANGA (Dagbladet): Tirsdag kveld kom Leicester FC til RBK-hotellet Hyatt Regency her på La Manga. Det første de gjorde var å gå i baren. Og etter øl, drinker og spetakkel tømte Stan Collymore et brannslokkingsapparat i lokalet.

Da bakrusen traff dem i går ble de kastet ut og sendt hjem til England i skam.

Dermed har Stan Collymore klart det igjen. Fem dager og en kamp etter at han kom til Leicester sørget han for at treningsleiren i Spania endte i skandale. For spillerne hadde ikke engang fått på seg fotballskoa før de ble kastet ut av Hyatt.

Det eneste de hadde klart i løpet av 18 timer var å bli dritings.

Da Leicester ankom Hyatt Regency satt jeg i resepsjonen og ventet på Nils Arne Eggen. Den første som kom ned etter å ha satt bagasjen på rommet var Ian Marshall. «Where is the fucking bar» hylte Leicester-veteranen og satte kurs mot kranene.

I løpet av ti minutter var festen i gang.

Krøp i seng

Nottingham Forests tidligere storspiller John Robertson er trener i Leicester. Han var så full at han måtte krype i seng rundt midnatt. Og fordi manager Martin O'Neill først skulle komme i går, var det ingen som passet på spillerne. Dermed overtok de baren.

- Is this a schoolclass, spurte Nils Arne Eggen Leicesters forsvarskjempe Steve Walsh på irritert og spydig trønder-engelsk. Til Dagbladet fortalte Eggen at han ikke trodde det han så. For her var det kommet et fotballag på treningsleir, og det første de gjorde var å drikke seg snydens. Sammen med trenerne.

Halv to på natta - etter et par opptredener med «Somewhere over the rainbow» og «You'll never walk alone» sammen med pianisten - trykket Stan Collymore på brannslokkingsapparatet. I løpet av noen få sekunder var hele baren tåkelagt. Gjestene ble redde, løp på dør, og i gangen utenfor ble det tumulter.

Resten var tårer, irritasjon og sinne.

Ikke en øl

Den siste uka har det vært åtte skandinaviske fotballag her på La Manga. Du har knapt sett en øl og i hvert fall ikke opplevd bråk og uoppdragen atferd. Men engelskmennene som kom klarte å sette hele hotellet på hodet i løpet av noen få.

Spør du meg, er det ingen tilfeldighet.

Og:

At det var Stan Collymore som presterte mer enn bare å være full og støyende er heller ingen bombe.

HJEM I SKAM: Stan Collymore gjorde treningsoppholdet på La Manga kort for Leicester.