Super League

- Standby

Super League-formann Florentino Pérez (74) var gjest på spansk radio natt til torsdag. Der måtte han gjøre rede for hvor prosjektet står.

KRITISERES: Super League-sjef Florentino Pérez har måttet tåle sterk kritikk. Foto: FRANCK FIFE / AFP
KRITISERES: Super League-sjef Florentino Pérez har måttet tåle sterk kritikk. Foto: FRANCK FIFE / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var Super Leagues formann, og Real Madrid-president, Florentino Pérez på plass på spansk TV, der han omtalte Super League som det som potensielt kunne redde fotballen.

Tirsdag viste seg å være en ekplosiv dag for Super League etter at det ble klart at Manchester City har startet prosessen med å trekke seg fra turneringen, mens det generelt har vært en rekke misnøye til prosjektet.

Siden har alle de engelske og italienske klubbene, samt Atlético Madrid trukket seg fra prosjektet. Før intervjuet var det kun Real Madrid og Barcelona som var igjen av prosjektet Pérez selv hevdet var skapt for å «redde fotballen».

- Som en atombombe

Det var derfor knyttet enormt stor spenning til intervjuet på den spanske radiokanalen Cadena SER, der Florentino Pérez var gjest under programmet «El Larguero».

- Jeg er president i Real Madrid, det er det man kan presentere meg som, var det første Florentino Pérez hadde å si om arbeidet som hadde pågått natten i forveien med Super League.

- Vi jobbet med mye og ble ferdige rundt klokken ett i går natt. Vi har brukt mange timer på dette prosjektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer