Stang, stang ut

Da Bodø/Glimt og Molde endelig klarte å skape sjanser på Aspmyra sto stengene i veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi valgte å gå ut i 4-5-1 og ligge lavt. Vi er lei av å slippe inn billige tullemål, fortalte Glimts assistenttrener Jan Erik Bjerk til NRK i pausen. Og Glimt-assistenten tullet ikke.

For makan til det defensive puslespille Glimt presterte i første omgang skjer heldigvis sjeldent. I hvert fall med tanke på Glimts flotte tradisjoner med offensiv festfotball.

God Rudi

Men andre omgang ble litt bedre kost for de 3695 tilskuerne på Aspmyra. Men det var Molde som sto for det meste av moroa.

Petter Rudi viste klasse ved flere anledninger og etter 58 minutter kom den første store testen for Tor Egil Horn. Rudi banket til fra sju meter, men Horn reddet mesterlig.

Stang, stang ut

To minutter seinere burde imidlertid Molde gått opp i ledelsen. En perfekt opprulling av Molde endte hos Bernt Hulsker på fem meter. Headingen fra den storkjefta spissen smalt imidlertid i tverrliggeren.

Femten minutter før slutt kom den andre store sjansen i kampen, men nok en gang var stanga i veien. En corner endte på foten til målhungrige Stig Johansen som skjøt knallhardt i innsida av stanga fra 16 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.