Stang, stang ut

Da Bodø/Glimt og Molde endelig klarte å skape sjanser på Aspmyra sto stengene i veien.

- Vi valgte å gå ut i 4-5-1 og ligge lavt. Vi er lei av å slippe inn billige tullemål, fortalte Glimts assistenttrener Jan Erik Bjerk til NRK i pausen. Og Glimt-assistenten tullet ikke.

For makan til det defensive puslespille Glimt presterte i første omgang skjer heldigvis sjeldent. I hvert fall med tanke på Glimts flotte tradisjoner med offensiv festfotball.

God Rudi

Men andre omgang ble litt bedre kost for de 3695 tilskuerne på Aspmyra. Men det var Molde som sto for det meste av moroa.

Petter Rudi viste klasse ved flere anledninger og etter 58 minutter kom den første store testen for Tor Egil Horn. Rudi banket til fra sju meter, men Horn reddet mesterlig.

Stang, stang ut

To minutter seinere burde imidlertid Molde gått opp i ledelsen. En perfekt opprulling av Molde endte hos Bernt Hulsker på fem meter. Headingen fra den storkjefta spissen smalt imidlertid i tverrliggeren.

Femten minutter før slutt kom den andre store sjansen i kampen, men nok en gang var stanga i veien. En corner endte på foten til målhungrige Stig Johansen som skjøt knallhardt i innsida av stanga fra 16 meter.

Nærmere kommer man som kjent ikke og det gjorde verken Glimt eller Molde i dag.

- Skuffa

- Jeg er skuffa og misfornøyd med at vi ikke spiller bedre enn det vi gjør. Vi burde slått Glimt som er i de problemene de er og som dessuten har spilt cup så sent som torsdag, sa Petter Rudi til NTB etter kampen.

Mens i Glimtleieren var det tid for litt forklaring og bortforklaring.

- Det er både uflaks og udyktighet at vi ikke får det til. Vi spiller både trangt og til tider for vanskelig, sa Glimt-trener Øystein Gåre.

Stangskyter Sig Johansen mante til beskjedenhet med tanke på den vanskelige situasjonen til Glimt.

- Dette var en positiv kamp med tanke på det ene poenget. Det nytter ikke å være kravstor i den situasjonen vi er havnet i.

GOD: Petter Rudi var et av få lyspunkt i sommer-Bodø.