Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stankovics supermål toppet Inter-show

Knuste Genoa og koblet grep om tabelltoppen.

FANT FRAM KIKKERTSIKTET: Dejan Stankovic fikk supertreff på volley og feide all tvil til side da han la på til 3-0 til Inter like før pause.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / EMILIO ANDREOLI
FANT FRAM KIKKERTSIKTET: Dejan Stankovic fikk supertreff på volley og feide all tvil til side da han la på til 3-0 til Inter like før pause.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / EMILIO ANDREOLI Vis mer

||| Tittelforsvarer Inter koblet grepet om tronen i italiensk fotball med 5-0-seier borte mot Genoa lørdag.

Tidligere hadde to av utfordrerne, Juventus og Fiorentina, avgitt to poeng hver ved å spille 1-1 mot hverandre. José Mourinhos menn kunne dermed overnatte med tre poengs luke på tabelltopp.

Dejan Stankovics supermål toppet en første omgang Inter brukte på å fjerne all spenning. Rett før pausesignalet møtte han keeper Marco Aurelias utspark på volley fra midtstreken og fluktet ballen rett i mål.

Da hadde Eseban Cambiasso sendt Inter i en tidlig ledelse med et skudd som endret retning, og Mario Balotelli doblet ledelsen framspilt av Wesley Sneijder.

I annen omgang økte Patrick Vieira og Maicon med hvert sitt mål, men Mourinho var gretten etter kampen og kom i krangel med TV-intervjuere som ville ha ham til å skryte av Stankovic.

— Dere liker å snakke om spillere, jeg vil snakke om laget. Vi vant, det er det viktige. Jeg ville bytte 5-0-seieren med fem 1-0-seiere. Nå går vi hjem, sa han.

Poengdeling i Torino

I regnværet i Torino hadde både Juventus og Fiorentina sjansen til å toppe tabellen iallfall et par timer, men ingen av dem greide å vinne.

Juan Vargas sendte gjestene fra Firenze i en tidlig ledelse, men Amauri utlignet med sitt første mål for sesongen. Juventus spilte sin femte kamp på rad uten seier.

- Jeg er ikke tilfreds med situasjonen. Det er for lenge siden vi vant, og vi kan ikke være fornøyd med uavgjort i dag, sa Juventus-trener Ciro Ferrara.

AVMÅLT: Inter-sjef Jose Mourinho (t.v.) har mildt sagt et anstrengt forhold til italienske medier. Lørdag nektet portugiseren å skryte av målscorer Dejan Stankovic overfor tv-intervjuerne i det som kan tolkes som trass.Foto: SCANPIX/AP Photo/Alberto Pellaschiar
AVMÅLT: Inter-sjef Jose Mourinho (t.v.) har mildt sagt et anstrengt forhold til italienske medier. Lørdag nektet portugiseren å skryte av målscorer Dejan Stankovic overfor tv-intervjuerne i det som kan tolkes som trass.Foto: SCANPIX/AP Photo/Alberto Pellaschiar Vis mer

Desto gladere var Fiorentina-trener Cesare Prandelli.

- Vi må være fornøyd med prestasjonen vår på en vanskelig bane, men best av alt er at spillerne er litt misfornøyde. Tidligere sesonger ville alle jublet over ett poeng i Torino, sa han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling