Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
KAPTEIN OVETSJKIN: Washington Capitals kaptein Aleksandr Ovetsjkin løfter den sagnomsuste Stanley Cup-pokalen etter at de vant sluttspillet i NHL sist sesong. Nå er jakten på årets pokal i gang, og Capitals er blant lagene som har tatt seg til sluttspillet denne sesongen også. Foto: NTB Scanpix. Design: Espen Løken
KAPTEIN OVETSJKIN: Washington Capitals kaptein Aleksandr Ovetsjkin løfter den sagnomsuste Stanley Cup-pokalen etter at de vant sluttspillet i NHL sist sesong. Nå er jakten på årets pokal i gang, og Capitals er blant lagene som har tatt seg til sluttspillet denne sesongen også. Foto: NTB Scanpix. Design: Espen Løken Vis mer
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stanley Cup - den magiske pokalen

Kampen om en av idrettshistoriens mest prestisjetunge og myteomspunne pokaler er i gang igjen.

Stanley Cup - vandrepokalen som går til vinnerlaget i verdens mest beste og tøffeste hockeyliga, NHL - feirer 125 år og er det eldste troféet i nord-amerikansk idrett.

Det finnes knapt en hockeyspiller i verden som ikke drømmer om å få løfte det gigantiske og 15,5 kilo tunge trofeet over hodet. Beviset på at man har spilt på det beste laget i National Hockey League (NHL) den sesongen.

Noe av det som gjør trofeet så spesielt er at alle spillerne og støtteapparatet på vinnerlaget får navnet sitt inngravert i vandrepokalen. Men ikke bare det: De får alle også ha pokalen hos seg i 24 timer, uansett hvor i verden de måtte befinne seg.

- Det vil si at hvis Dallas Stars vinner i år, så kan Mats Zuccarello ta med seg Stanley Cup til Oslo og vise den fram for oss her, sier Roy Kvatningen i det norske hockeynettstedet nitten.no til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?