Står fjellstøtt på sitt nei

Torbjørn Yggeseth og Anette Sagen fant tonen i Holmenkollen i går. Men sjefen i FIS' hoppkomité landet likevel på et klart nei til skiflyging for jentene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Selv om lederen av FIS' hoppkomité vil jobbe for at jentehopping skal få en høyere status, så rikket han seg ikke en millimeter når spørsmålet om jenter og skiflyging ble tatt opp under et tre og en halv time langt seminar om jentehopp i Holmenkollen i går ettermiddag og kveld:

Svaret er og blir nei.

- Dessverre kom vi ikke noe videre rundt skiflyging. Men for å være ærlig hadde jeg vel egentlig ikke ventet det heller, sier Anette Sagen til Dagbladet.

Uansett satte hun pris på å få snakket ut med Torbjørn Yggeseth i går.

Det var første gang de møttes ansikt til ansikt siden debatten tok helt av tidlig i februar.

- Mye usaklig

- Det var godt å få snakket ut, for det har vært mye usakligheter. Dessuten blir man jo irritert når andre ikke er enige i det man selv mener, da, sier Sagen.

Hun oppsummerte seminaret med et positivt fortegn. De rundt 30 deltakerne - trenere og ledere for jentehoppere fra Norge, USA, Sverige, Østerrike, Tyskland, Italia, Japan og Slovenia - la fram sterke ønsker om offisielle konkurranser fra neste år av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer