Står foran sin kanskje største utfordring. Men van Gaal er ikke nervøs

- Kan du ikke se det?

IKKE NERVØS: Louis van Gaal er ikke nervøs foran den første kampen i sesongen. Det er utvilsomt forventninger til nederlenderen etter den skuffende fjorårssesongen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
IKKE NERVØS: Louis van Gaal er ikke nervøs foran den første kampen i sesongen. Det er utvilsomt forventninger til nederlenderen etter den skuffende fjorårssesongen. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I kjent stil er Manchester United-manager Louis van Gaal selvsikker før han lørdag debuterer i Premier League hjemme mot Swansea.

I en alder av 63 år står van Gaal kanskje overfor sin største utfordring i trenerkarrieren. Nederlenderen har fått jobben med å gjenreise United etter forrige sesongs rystende 7.-plass under David Moyes.

Van Gaal har hatt en tilnærmet perfekt sesongoppkjøring med fem seirer og én uavgjort. Men lørdag begynner alvoret.

- Jeg er veldig selvsikker. Jeg er ikke nervøs, kan du ikke se det? Jeg er ikke bekymret. Det viktigste er at fansen forstår hvordan vi spiller og at vi spiller på en måte som underholder dem, sa van Gaal under fredagens pressekonferanse.

Skader Mot Swansea leder Wayne Rooney laget som kaptein etter at han tidligere i uken fikk rollen permanent. United må innlede Premier League-sesongen uten stjernespissen Robin van Persie, som ikke er i god nok form etter at han kom tilbake fra en forlenget ferie.

I tillegg er den nyinnkjøpte venstrebacken Luke Shaw, midtbanespiller Michael Carrick, angriper Danny Welbeck og stopper Jonny Evans ute med skader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer