BA OM UNNSKYLDNING: Klansstyret melder at Carl-Erik Torps familie og Brann har akseptert unnskyldningene de har fått etter hendelsene i Bergen sist helg.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
BA OM UNNSKYLDNING: Klansstyret melder at Carl-Erik Torps familie og Brann har akseptert unnskyldningene de har fått etter hendelsene i Bergen sist helg. Foto: Marit Hommedal / ScanpixVis mer

- Står helt og fullt bak våre talsmenn og hvordan de håndterte mediestormen

VIF-klanen har bedt Brann og Torp-familien om unnskyldning.

(Dagbladet): VIF-klanen har i ettermiddag kommet med en uttalelse etter mediestormen som rammet supporterne generelt, og talsmann Svein Erik Bakke spesielt, etter kampen mot Brann forrige helg.

Deler av bortesupporterne saboterte Carl-Erik Torps hilsen til bergenserne fra sykesenga, og Bakkes intervju med Dagbladet om opptrinnet skapte til dels kraftige reaksjoner.

VIF-klanen melder nå at Brann og Torp har fått hver sin unnskyldning, og at de med det håper saken er ute av verden.

Aksept
- I en rekke medier gikk vår andre talsmann, Christian Kjellsen, ut og beklaget uttalelsene og la seg flat. På mandag gjorde «Svenna» intervju der han gjorde det samme. Klansstyret står helt og fullt bak våre talsmenn, og hvordan de håndterte mediestormen, heter det i en uttalelse på klanen.no.

- «Svenna» har stått støtt disse dagene. Han har selv tatt kontakt med Brann og bedt om unnskyldning, og fått aksept for dette. Han har også vært i kontakt med Torps familie og gjort det samme, og vi har inntrykk av at kontakten med begge har vært utelukkende positiv, og at alle unnskyldninger er akseptert, står det videre.

Fire utmeldinger
Klanen varsler samtidig at Svein Erik Bakke og supporterne vil gjøre noe positivt i samarbeid med Brann og Torps familie når Vålerenga drar til Bergen igjen neste sesong, uten å gå i detalj på hva dette dreier seg om.

Supporterne forteller også at de har mottatt fire utmeldinger i forbindelse med det som skjedde sist helg.

- Samtlige er selvfølgelig uansett hjertelig velkommen tilbake hvis man ønsker det. Klansstyret anser seg med dette i utgangspunktet som ferdig med denne saken. Vi gleder oss nå til å fortsatte vårt rivaleri med bergenserne, et rivaleri som tross alt er noe av det morsomste med dette fotballsirkuset, skriver klansstyret.