Står i fare for å bli bøtlagt etter å ha hengt ut egen spiller som feit

- Veier 20 kilo for mye.

UVENNER: Forholdet mellom Adel Taarabt og manager Harry Redknapp er ikke det beste etter at sistnevnte hengte ut spilleren foran pressen. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB Scanpix
UVENNER: Forholdet mellom Adel Taarabt og manager Harry Redknapp er ikke det beste etter at sistnevnte hengte ut spilleren foran pressen. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Queens Park Ranger-manager Harry Redknapp og Adel Taarabt har ikke akkurat vært perlevenner etter søndagens kamp mot Liverpool.

Manageren fikk etter kampen spørsmål om ikke Taarabt kunne utgjort en forskjell i kampen, om han fikk spille. Svaret fra manageren endte med at spilleren i går stilte opp og viste magen sin i den engelske avisa The Sun som tilsvar.

- Han er ikke i god nok form til å spille fotball. Han spilte med reservelaget her om dagen, og jeg hadde klart å løpe mer enn det han gjorde. Jeg kan ikke beskytte spillere som ikke vil løpe eller trene, og som veier 20 kilo for mye. Hva skal jeg si? Fortsett å tjene pengene sine, men uten å trene?, svarte Redknapp på spørsmålet om spilleren.

Ifølge Telegraph står nå både Redknapp og Taarabt i fare for å bli bøtelagt for oppførselen sin.

Styreformann i klubben, Tony Fernandes, gitt også begge beskjed om at de skal stoppe munnhuggeriet i all offentlighet.

- Som en klubb er vi fullt klar over artiklene i pressen de siste dagene om Harry Redknapp og Adel Taarabt. Vi er lei oss for at temaet er oppe til diskusjon i offentligheten, og både Harry Redknapp og Adel Taarabt har fått beskjed om hvor skuffet vi er over hvordan de har taklet situasjonen, skrev styreformannen i en pressemelding i går, ifølge Guardian.

Styreformannen skrev videre at de beklager overfor fansen, og at saken nå er håndtert internt.