Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-aktuell stjerne trues av supportere

AIK-fans tror de kan skade Johnson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Først sa AIKs midtbanestjerne Dulee Johnson at det ikke hadde vært dumt å bli Start-spiller. Så fikk 22-åringen kjeft av sin egen agent, fordi han er for løsmunnet.

Nå er det AIK-fansen som går løs på liberianeren med ni landskamper.

Den svenske avisa Dagens Nyheter melder at supportergruppa Firman Boys truer med å ødelegge midtbanespillerens omdømme, dersom han ikke slutter å snakke med pressen.

Supportergruppa skriver på en nettside at de sitter på informasjon som kan skade spillerens karriere, hans famileforhold og forholdet til både medspillere og supportere.

Johnson sier han ikke har peiling på hva fansen sikter til.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg synes de må tenke seg om litt. Fotball er fotball, og det er én sak. Å blande inn familien min er ikke bra, sier Johnson til avisa.

Midtbanespilleren åpner for å fortsette i AIK, men er ærlig på at pengene avgjør. Han er i strid med klubben om sin egen avtale. Stockholmsklubben mener han har kontrakt to år til, spilleren mener han blir bosmanspiller på nyåret.

Han liker ikke truslene fra supporterne.

- Jeg blir litt redd selvsagt. Jeg synes de skal prøve å forstå meg. Jeg vil bli i AIK og vi blir sikkert enige. Det tar bare litt tid, sier 22-åringen.

HOLD MUNN, ELLERS...:</B> AIK-supportere har lagt ut trusselbrev til Dulee Johnson på nettet.
Hele Norges coronakart