TILBAKE TIL DANSK FOTBALL: Ifølge TV 2 Sporten er Christian Bolaños klar for FC København, og vender dermed tilbake til dansk fotball.Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
TILBAKE TIL DANSK FOTBALL: Ifølge TV 2 Sporten er Christian Bolaños klar for FC København, og vender dermed tilbake til dansk fotball.Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

Start bekrefter Bolaños-bud fra FCK

Spilte trolig sin siste kamp for Start i kveld.

||| KRISTIANSAND/OSLO (Dagbladet): Start - Rosenborg 2-3.

Han nektet å juble da han sendte Start i ledelsen mot Rosenborg, og det var antydning til pipekonsert da han ble kåret til hjemmelagets bestemann.

Nå tyder det aller meste på at Christian Bolaños har spilt sin siste kamp for sørlendingene. Ifølge TV 2 Sporten blir verken Trondheim eller Oslo neste stoppested for costaricaneren.

I stedet går ferden trolig tilbake til dansk fotball, FC København og spill i høstens Champions League. Han spilte tidligere for OB før han kom til Start foran 2009-sesongen.

Ståle Solbakkens klubb skal ifølge TV-kanalen ha kommet med et bud på rundt sju millioner norske kroner. Start-direktør Sveinung Hovstad bekrefter at den danske storklubben har kommet med et formelt tilbud.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått et bud fra FCK, det er riktig, sier Starts daglige leder Sveinung Hovstad til TV 2 Sporten.

Start i tenkeboksen
Samtidig tilbakeviser han at klubbene har kommet til enighet.

- Vi har foreløpig ikke respondert på det. Vi har lovt Cristian Bolaños å vurdere alle henvendelser. Det skal vi gjøre, sier han.

Bolaños kommenterer ikke FCK-interessen direkte, men legger ikke skjul på at han ikke er i stand til å realisere sine personlige ambisjoner i Start.

- Jeg sier til alle at det ikke har noe med klubben eller fansen å gjøre, men fremtiden min. Jeg ønsker å vinne noe. Slik er fotballen, og det håper jeg alle forstår, sier han til TV 2.

Hoderystende Eggen
En som derimot uttaler seg villig vekk om salget av costaricaneren, er Nils Arne Eggen.

Han insinuerer at FCK også går etter Bolaños for å forhindre at han havner i Rosenborg.

- Jeg hadde håpet på Bolaños. Har de hatt kronerulling nede i København? Det er litt merkelig det der med Ståle og København. Når vi begynner å røre oss på noe, så dukker de opp. Jeg trodde vi var ferdig med den konkurransen om hvem som skal være best i Norden. De to kampene endte 2-2 og FCK gikk rettferdig videre, sier Eggen til TV 2 Sporten.