Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Even Øgrey Brandsdal:

Start-direktør slutter

Administrerende direktør går av rett etter seriestart.

SLUTTER: Even Øgrey Brandsdal har valgt å gi seg som administrerende direktør i fotballklubben Start. Han føler tiden er inne for å gjøre andre prioriteringer framover.

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SLUTTER: Even Øgrey Brandsdal har valgt å gi seg som administrerende direktør i fotballklubben Start. Han føler tiden er inne for å gjøre andre prioriteringer framover. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Even Øgrey Brandsdal har valgt å gi seg som administrerende direktør i fotballklubben Start. Han føler tiden er inne for å gjøre andre prioriteringer framover.

Den nyopprykkede Kristiansand-klubben bekreftet avgangen onsdag. Bransdal har vært ansatt i Start siden mai 2013.

– Jeg føler klubben nå står ved et veiskille. Vi har vært ute på en veldig lang reise. og jeg føler vi nå har løpt over målstreken. Så var spørsmålet om jeg var klar for å legge ut på en ny reise, og da følte jeg tiden var inne for å prioritere litt annerledes i livet mitt, sier Brandsdal til ikstart.no.

Styreleder Christopher Langeland sier han er takknemlig for arbeidet Brandsdal har gjort for klubben.

– Vi må bare takke Even for den fantastiske innsatsen han har lagt ned for Start. Han var helt avgjørende for at vi skulle gå inn i Start i fjor, og vi har jobbet tett sammen det siste året. Vi har også blitt gode venner. Vi må respektere avgjørelsen hans, han har stått på i en ufattelig krevende jobb i fem år, sier Langeland.

Start rykket ned fra Eliteserien i 2016, men rykket i fjor opp på første forsøk. Sørlendingene har så langt innledet sesongen med 4-1-seieren over Tromsø.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!