Start-fansen aksjonerer mot ledelsen

Starts supportergruppe Tigerberget vil aksjonere mot klubbledelsen under siste serierunde søndag.

Dersom de skulle få noe å juble for mot Bodø/Glimt på søndag, vil Start-fansen likevel ikke åpne munnen. De 780 betalende medlemmene i Tigerberget Supporterklubb skal møte opp på Kristiansand stadion, men ikke lage en lyd.

- Tiden er inne for å si hva vi mener om klubbledelsen. Og måten å gjøre det på, er å ikke si noen ting, sier tigertalsmann Jens Magnus Jensen til Fædrelandsvennen.

I går la supporterklubben ut en pressemelding på sin nettside, der de hudfletter ledelsen for jobben som er gjort denne sesongen.

Her er hovedpunktene i kritikken:

 • Kontinuiteten, som skulle være et av Starts viktigste redskaper for å etablere et topplag, har vært erstattet av flere panikk-kjøp og underlige avgjørelser. Flere sentrale spillere har blitt behandlet dårlig av arbeidsgiveren, hevder Tigerberget.
 • Supporterne savner informasjon om hva investorene Solér og Ravnaas har gjort for klubben. Penger har gått til leieavtaler og det Tigerberget kaller «tvilsomme spillerkjøp». I stedet mener supporterne man skulle brukt midlene på å beholde Lemsalu, Bergersen og Ohr.
 • Tigerberget etterlyser åpenhet. Klubben er av media blitt omtalt som Norges mest lukkede klubb. Tigerberget har ikke fått svar på en skriftlig henvendelse til klubben i august.

  Jensen avslutter pressemeldingen med en instendig oppfordring om at Tigerbergets medlemmer og andre Start-fans stiller opp og er stille på søndag:

  - Klapping, sanger, og all form for støtte fra tribunen vil vi ha oss frabedt, slik at demonstrasjonen får en effekt.

  Her kan du lese Tigerbergets pressemelding.

  (Dagbladet.no)