Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start får svar fra Helland i morgen

Brøndby-spillern Roger Helland har fått et skriftlig tilbud fra Start. I morgen må han svare bunnlaget i Tippeligaen.

Roger Helland ønsker å spille i utlandet, men hittil er det lite som tyder på at den tidligere Brann-spilleren har fått noe nytt utenlandstilbud. Dermed kan Start-spill være en mulighet,

- Vi har tilbudt ham en kontrakt som gjelder for ut denne sesongen. Vi kunne selvfølgelig ønsket en kontrakt av lengre varighet, men skal vi være med å kjempe om en så attraktiv spiller, må vi også gi litt, sier Erling Natvig i Start Toppfotball ASA til Fædrelandsvennen.

Start-trener Jan Halvor Halvorsen har også latt seg imponere av den tidligere Italia-proffen Lennart Bak. Halvorsen så AGF-spilleren i aksjon i Danmark forrige torsdag. Start-treneren fikk også tid til en prat med Bak.

- Han gav klart uttrykk for at han er interessert i å spille for oss. Problemet er at han har to år igjen av kontrakten med AGF. I løpet av dagen skal han avklare sitt forhold til klubben. Utfallet der vil avgjøre om det er noen vits i å gi ham et tilbud, sier Jan Halvor Halvorsen.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling