Start finsikter forsterkninger

Start-trener Jan Halvor Halvorsen har startet finsiktingen av hvem han vil ha som forsterkninger hvis laget rykker opp blant eliten igjen.

Når høstjakten på spillere starter er det RBKs Bent Inge Johnsen (29) og IFK Göteborgs Steinar Pedersen (26) som Halvorsen først og fremst ønsker seg, skriver Fædrelandsvennen.

Jan Halvor Halvorsen bekrefter overfor avisen at han har tenkt på Johnsen, for kontrakten hans med Rosenborg går ut etter denne sesongen, mens han allerede har vært i kontakt med Steinar Pedersen

- Problemet er at vi ikke vet hvilken divisjon vi spiller neste år. Men det nytter ikke å sitte på gjerdet når de andre klubbene kaster seg over attraktive spillere, sier Halvorsen.

Bent Inge Johnsen synes at Start høres interessant ut. Han har akkurat kommet tilbake etter en lengre tids kneskade, og etter endt sesong er han Bosman-spiller. Han er tilbudt en ny kontrakt med RBK, men det er ikke sikkert han forlenger. Johnsen signaliserer at han vil ha betydelig mer spilletid enn han har fått av Nils Arne Eggen.

(NTB)