Start fosser fram

Kristiansand tenker allerede på Tippeligaen. I kveld slo Start Aalesund.

(Dagbladet.no): Start og trener Tom Nordli vinner den ene kampen etter den andre. I kveld var det toppkamp i Kristiansand mot aaluesund. Men sunnmøringene nådde ikke opp til knærne på sørlendingene. 4-1 sto det på dommerkortet da kampen var over. Folk i Quart-byen jubler og trygger ledelsen i 1. divisjon.

Måtte vinne

4388 tilskuere så at Bala Garba og Paulo dos Santos scoret ett mål for hvert lag i 1. omgang. Men i andre omgang var det bare Start som scoret. Først Marius Johnsen etter 58 og 70 minutter. Garba sørget for å sette den siste ballen i mål sju mi nutter før fulltid.

Sandefjord måtte vinne i kveld om ikke Start skulle rykke fra for langt på tabellen. Start har nå 33 poeng og 11 seire av 12 mulige. Sandefjord vant i kveld 3-1 over Oslo-klubben Skeid og står nå med 27 poeng. aalesund ligger på tredje, selv om de tapte toppkampen mot Start. Klubben har 25 poeng, åtte bak sørlendingene.

I andre enden av tabellen var det Hødd som sikret seg et viktig poeng i kveld da klubben slo Moss 1-0. Dermed rykker Hødd fra de to nederste lagene på tabellen, som er Vard Haugesund og Tromsdalen. Strømsgodset banket Vard Haugesund 3-0, mens Mandalskameratene vant 3-1 over Tromsdalen.

Henger med

Bryne har ikke helt gikk opp håpet om å kjempe om opprykk til Tippeligaen. Seier mot Haugesund, 2-1 i dag hjalp veldig. Bryne ligger nå bare tre poeng bak kvalifiseringsplass til den øverste fotballdivisjonen for menn.

Kampen mellom Hønefoss og Kongsvinger ble skikkelig dramatisk og spennende. Kampen endte 4-3 til Kongsvinger, men det var først etter 70 minutter at de avgjørende målene kom. Før de fulgte de to lagene hverandre tett med fire scoringer på kort tid.

Den siste kampen i 1. divisjon endte uavgjort. Raufoss spilte 1-1 mot Pors Grenland.

TØFFE TAK:</B> Start fikk merke sunnmøringenes krefter. Men sørlendingene holdt unna og vant 4-1.