VM-AKTUELL: Starts Clarence Goodson er blant landslagssjef Bob Bradleys 30 utvalgte i USAs VM-tropp. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .
VM-AKTUELL: Starts Clarence Goodson er blant landslagssjef Bob Bradleys 30 utvalgte i USAs VM-tropp. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix .Vis mer

Start-Goodson lukter på VM-spill

Med i USAs bruttotropp.

|||Charlie Davies håpet å rekke VM-sluttspillet, men spissen er ikke fullt ut restituert etter bilulykken i oktober. Starts Clarence Goodson er med i USAs bruttotropp.

— The Lord is good, var Goodsons kommentar til ikstart.no tirsdag kveld.

Davies ble alvorlig skadd i en dødsulykke på landeveien i fjor høst. Sochaux-spilleren har flere ganger uttalt at VM-spill for USA i Sør-Afrika har vært det store målet.

Davies ble operert i flere timer etter den alvorlige bilulykken der en person omkom. 23-åringen pådro seg blant annet skader i blæren samt brudd i skinnebeinet og lårbeinet.

Den amerikanske bruttotroppen på 30 mann ble offentliggjort tirsdag. Start-stopper Clarence Goodson er som ventet med. Der var derimot ikke Davies navn med.

- Han har ikke fått legenes godkjennelse til å delta for fullt under vår treningssamling. Etter en totalvurdering mener vi at det er bedre for ham å fortsette den oppsatte rehabiliteringsplanen slik at han kan komme tilbake på samme nivå som før ulykken, sier landslagssjef Bob Bradley.

USA skal ut mot England, Slovenia og Algerie. Det var ingen store overraskelser i troppen.

(NTB)