Start hadde ikke dommeren på sin side da RBK kjørte målshow

Vant 4-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Start - Rosenborg 0-4 (0-3)

(Dagbladet): Start fikk alt annet enn en oppløftende åpning på kampen mot Rosenborg hjemme på Sør Arena.

Med seier mot tabellederen i kveld kunne Start ha dratt ifra i bunnstriden, og skaffet seg et puserom ned til Mjøndalen og Tromsø.

Men selvsikre Rosenborg ville det ganske så annerledes på besøk i Kristiansand. Start-keeper Håkon Opdal stjal showet i forrige runde, med sin sinnsyke scoring fra midtstreken, måtte i dag seg seg nødt til å hente ut ballen fra nettmaskene hele fire ganger. 

- Vi setter de sjansene vi får, og det er forskjell på kvaliteten, definitivt, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2.

- Veldig skuffa over sluttresultatet. Vi fikk oss en nesetyver i dag, innrømmer Start-trener Bård Borgersen til samme kanal.

Pangåpning Anders Konradsen brukte bare seks minutter på å sette inn kveldens første for trønderne, og satte ballen i mål på volley fra en vanskelig vinkel.

Vertene hadde flere gode sjanser før spikeren begynte, sakte men sikkert, å bli banket ned i kista.

I det 26. minutt fikk Rosenborg et straffespark da Fredrik Midtsjø ble felt  - noe som egentlig skulle ha blitt dømt som frispark rett utenfor 16-meteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.