Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start henter tidligere Odd-spiller

Herolind Shala har skrevet under for sørlandsklubben.

TIL START: Kjetil Rekdal har hentet Herolind Shala fra danske Lyngby. Her er Shala fra tida i Odd. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL START: Kjetil Rekdal har hentet Herolind Shala fra danske Lyngby. Her er Shala fra tida i Odd. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Odd-spiller Herolind Shala er Kjetil Rekdals første signering som Start-trener.

26-åringen er blitt enig om en kontrakt som i første omgang strekker seg ut sesongen. Midtbanespilleren melder overgang fra danske Lyngby.

- Jeg har veldig troen på prosjektet her. Start er en veldig fin klubb, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang og hjelpe laget, sier Shala til klubbens nettsted.

Norsk-kosovaneren slo gjennom for Odd i 2011 og meldte overgang til Slavia Praha i 2014. Han var senere på lån i tsjekkiske Slovan Liberec og tyrkiske Kasimpasa før han gikk til Lyngby i fjor sommer.

- Shala er kvikk i beina, har en god venstrefot og har en aggressiv spillestil. Og ingenting hadde vært bedre om at han også kunne bidra med både mål og målgivende fra midtbanen, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen.

Shala har aldersbestemte landskamper før Norge, men valgte å spille for Albania. Han fikk seks landskamper for Albania før han byttet til Kosovo da nasjonen ble medlem av FIFA.