Start i trøbbel - igjen

Start, som i realiteten allerede har rykket ned fra eliteserien i fotball, kan tapte en million kroner på de tre siste hjemmekampene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Aldri har det vært viktigere at folk støtter opp om oss. Situasjonen kan bli dramatisk for klubben dersom publikum svikter, sier daglig leder Nils Sverre Ingebrigtsen til Fædrelandsvennen.

Kristiansand-klubben har havnet i den verst tenkelige knipa fire serierunder før slutt. Det er allerede klart at laget rykker nedi 1. divisjon, og mye tyder på at publikum totalt har mistet interessen for laget.

- Før sommeren hadde vi et snitt på over 6000 tilskuere, men nå ser det betraktelig mørkere ut, innrømmer Ingebrigtsen.

Start har budsjettert med et gjennomsnitt på 5500 tilskuere på kampene i år. For hver 1000. tilskuer laget mister i forhold til budsjettet er tapet på 100.000 kroner. Dersom tilskuertallet i de tre siste hjemmekampene ikke ender på mer enn mellom 2000 og 2500, ja, så står klubben i fare for å tapte en million kroner.

I Kristiansand er det klart at det går mot underskudd også i år, og jo større underskuddet blir, jo trangere blir det for klubben neste år - i 1. divisjon.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer