Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start jakter Mork

Konkurrerer med FC Brussels.

(Dagbladet.no): Thomas Mork takket nei til kontraktsforslaget fra Molde og er nå aktuell for nyopprykkede Start. Tom Nordlie har studert venstrekanten nøye den siste tiden og liker det han har sett.

- Hvis de økonomiske forholdene lar seg løse, og Thomas selv vil til oss, så er jeg klar for å hente ham, sier Start-treneren til Fædrelandsvennen.

26-åringen ønsker et miljøskifte og agent Stig Lillejord sier Starts muligheter er gode selv om Mork har blitt linket til den belgiske toppklubben FC Brussels, i tillegg til et par svenske toppklubber.

- Vi har ikke hørt noe konkret fra Belgia og interessen fra svenskene har også latt vente på seg. Så for Starts del er det god timing dersom de klarer å selge seg inn nå, hevder Lillejord overfor lokalavisen.

<B>JUBLET TIL SLUTT:</B> Thomas Mork og Molde har hatt en tung sesong, men kunne juble for fornyet Tippeligakontrakt til slutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media