Start jakter på Helland

Brøndby-spiller Roger Helland er aktuell for kriserammede Start. Det samme er AGFs Lennart Bak.

- Vi går i forhandlinger med spillerne umiddelbart etter sesongavslutningen søndag, sier daglig leder i Start, Per Emil Wikøren.

Start har spilt 10 kamper uten seier og holder stø kurs mot nedrykk. Nå satser trener Jan Halvor Halvorsen at Brøndby-forsvareren Roger Helland og AGFs allrounder Lennart Bak kan gi laget en ny Start.

Lennart Bak var ifølge Fædrelandsvennen på vei til Start i vinter, men en kontraktsfeide med hans daværende arbeidsgiver, italienske Salernitana, gjorde at overgangen gikk i vasken.

Tidligere Brann-spiller Roger Helland var på Starts ønskeliste før sesongstart, men Helland ble istedet utleid til Åge Hareides Brøndby.

Nå kan både Bak og Helland igjen være på vei til Start.

- Vi ønsker å tenke langsiktig. Skal vi strekke oss langt, må spillerne være villige til å signere kontrakter som går utover denne sesongen. Vi ser helst at de skriver under for to og et halvt år, sier Per Emil Wikøren til Fædrelandsvennen.

TILBAKE TIL NORGE?</B> Brøndby-spiller Roger Helland kan være på vei til Start. Her er Helland i en duell da han spilte for Brann.