Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-keeper skadd

Start-keeper Espen Johnsen må belage seg på 2-3 ukers pause fra fotball på grunn av en lårskade. Reserve-keeper Rune Nilsen vokter Start-målet i kveldens utsatte cup-kamp mot Tromsø.

«Det er en overbelastningsskade i en muskel i det høyre låret mitt som er grunnen til at jeg nå må ta det rolig i en periode. Det har vært vondt lenge, men har gradvis blitt verre. I det siste har jeg spilt for halv maskin. I samråd med min lege bestemte jeg meg i går for å ta en pause på 2-3 uker», skriver Johnsen på sin hjemmeside på Fotball 247.

Start ligger sist i Tippeligaen med like mange poeng som Bryne. Johnsen har vært blant Starts beste spillere så langt i sesongen. Uten den Liverpool-aktuelle keeperen kan sørlandsklubben gå noen tøffe uker i møte. Espen Johnsen er trygg på at erstatteren kommer til å gjøre jobben bra.

«Selv om jeg er skadet, tror jeg ikke at det kommer til å gå utover Start. Rune Nilssen spilte i 1.divisjon i forfjor, og holder tippeliganivå. Han kommer til å gjøre en god jobb», skriver Johnsen.

I kveld møtes Start og Tromsø til utsatt kamp i NM.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media