Start knuser Fredrikstad

Se tabellene, og stem frem din klubb.

(Dagbladet.no): Siste kamp i Tippeligaen ble spilt 29. oktober. Nå har de en kamp igjen og spille, før de fleste lagene kan ta en pause for vinteren. Nå spiller de kampen om stemmene, og sportsutstyr for tusenvis av kroner.

Årets Tippeliga ble som kjent en thriller til siste slutt. Vålerenga fikset gullet i sluttminuttene, bare ett poeng foran Start. Fredrikstad berget plassen etter en kanonkamp mot Start.

Bodø Glimt rykket rett ned, og  Molde spille kvalik mot Moss.

Favoritter

Et fellestrekk har uansett alle lagene. De er klubben i manges hjerte. Med over 75 000 stemmer, har lagene nå byttet plass på tabellen.

Etter tapet mot Fredrikstad i siste serierunder, vil Start ha revansje. De knuser østfoldingene i avstemningen, og ligger på en foreløpig femte plass.

Bodø-Glimt er også i kampen om stemmene, i nedrykksposisjon. Klarer de å karre seg oppover tabellen, eller er løpet kjørt?

Du kan stemme frem til fredag klokken 12:00. Alle stemmene teller, så tips tanter, onkler, kjærester og eks-kjærester.

STEMMER FOR LIVET: Start er tydeligvis klubben i manges hjerter på Sørlandet. Men klarer de å klatre enda noen plasser før klokken går på fredag? Foto: SCANPIX
STEMMER FOR LIVET: Start er tydeligvis klubben i manges hjerter på Sørlandet. Men klarer de å klatre enda noen plasser før klokken går på fredag? Foto: SCANPIX Vis mer


Få alle til å stemme på din klubb.