Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start knust av Ajax

Tapte 2-9 sammenlagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Start hadde et håpløst utgangspunkt i returoppgjøret mot Ajax i UEFA-cupen og med 0-4-tap torsdag er eventyret over for Stig Inge Bjørnebyes mannskap.

Ajax var mer eller mindre sikret avansement etter 5-2 i den første kampen. Torsdagens returoppgjør ble også en komfortabel seier for storlaget fra Amsterdam, som gikk videre med 9-2 sammenlagt.

- Jeg er veldig fornøyd. Mange av våre unge spillere viste seg fram og vi fikk et godt resultat. Start spilte veldig defensivt, men det skjønner jeg at de gjorde, sa Ajax-trener Henk ten Cate.

Nederlenderne tok knekken på Start allerede før pause. Svenske Markus Rosenberg gjorde 1-0 til Ajax etter seks minutter, før han doblet ledelsen 20 minutter senere.

Zdenek Grygera la på til 3-0 to minutter før pause. Etter 68 minutter sørget Ryan Babel for at Start ble sendt hjem til Kristiansand med 0-4 i bagasjen. 

UTSLÅTT: Steinar Pedersen og Start var som ventet sjanseløse mot Ajax i Amsterdam. Til slutt endte det med 0-4-tap, og ydmykende 2-9 i sammendraget. Her jubler Markus Rosenberg for scoring. Foto: REUTERS
UTSLÅTT: Steinar Pedersen og Start var som ventet sjanseløse mot Ajax i Amsterdam. Til slutt endte det med 0-4-tap, og ydmykende 2-9 i sammendraget. Her jubler Markus Rosenberg for scoring. Foto: REUTERS Vis mer