Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start knuste Ull/Kisa på bortebane

Mathisen & co. i kjempeform.

START I FORM: Start leder serien med seks poeng ned til Sarpsborg. Jesper Mathisen scoret ett av målene i 3-0-seieren mot Ull/Kisa.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
START I FORM: Start leder serien med seks poeng ned til Sarpsborg. Jesper Mathisen scoret ett av målene i 3-0-seieren mot Ull/Kisa. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

• Ull/Kisa - Start 0-3

Serieleder Start tok en fortjent 3-0-seier borte mot Ull/Kisa i 1. divisjon mandag. Kristiansand-laget har spilt ni kamper på rad ubeseiret.

Start var det klart beste laget på Jessheim og spilte Ull/Kisa lave stort sett hele kampen. Gjestene fikk også den åpningen de ønsket med en tidlig ledelse da en umarkert Glenn Andersen stanget inn 1-0 etter 16 minutter.

Start-kapteinen utnyttet svakt forsvarsspill og scoret etter et godt frispark av hjemvendte Fredrik Strømstad.

Ull/Kisa er i en tung periode. Klubben har gått sju strake kamper uten seier, der seks av dem har endt i tap. Foruten en grei åpning i annen omgang, var vertene sjanseløse.

Jesper Mathisen doblet ledelsen i det 58. minutt. Etter mye rot i feltet fikk han til slutt satt ballen enkelt i mål. Få minutter senere tvang Solomon Owellos langskudd fram en sterk reaksjonsredning av Ull/Kisa-keeper Arnold Origi Otiend. Ballen gikk så i tverrliggeren og ut.

I det 74. minutt sørget Ernest Asante for bortelagets tredje mål da han gikk inn i banen og skjøt ballen i nærmeste hjørne.

Mons Ivar Mjeldes lag har kun tapt én seriekamp denne sesongen. Start leder med seks poeng foran Sarpsborg på annenplass når det gjenstår 13 kamper i 1. divisjon.

Ull/Kisa, som vant åtte av de ti første kampene, seiler stadig akterut på tabellen. Laget har 25 poeng og ligger på 9.-plass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media