Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start krever gult kort slettet

- Borgersen skulle fårr Nielsens kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) David Nielsen fikk sitt tredje gule kort for sesongen mot Viking på søndag. Dette betyr at han må stå over neste kamp mot Fredrikstad.

Start mener imidlertid at feil mann fikk kortet, og at det var Bård Borgersen som i stedet skulle fått advarselen.

På direkten, fra TV 2s studio, kommenterte tidligere Start-trener Tom Nordlie situasjonen, og også han fastslo at Borgersen var synderen. Slik beskriver Start-leder Trond Are Gjone hendelsen:

- Det var en hendelse mellom Borgersen og Vikings Jørgen Tengesdal, der sistnevnte gikk i bakken. Han reiste seg så opp igjen, oppsøkte David Nielsen, som sto nærmest, og dyttet ham ned uten at David hadde gjort noe som helst i den situasjonen, sier Gjone til Fædrelandsvennen.

Start sendte en e-post til forbundet, men fikk først negativt svar. Nå har de sendt enda en, og forventer at Nielsen får samme behandling som FFKs Trond Erik Bertelsen fikk etter seriepremieren, der han ble feilaktig utvist.

Debatt

Bør David Nielsen slippe å sone mot Fredrikstad?

KLAMMERI: David Nielsen ble dyttet i bakken, men Start mener det var Bård Borgersen og ikke Nielsen som var synderen i forkant. Foto: SCANPIX
KLAMMERI: David Nielsen ble dyttet i bakken, men Start mener det var Bård Borgersen og ikke Nielsen som var synderen i forkant. Foto: SCANPIX Vis mer