Start låner Vindbjart-spiller Daniel Aase

Med opsjon på kjøp.

LÅNER SPILLER: Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
LÅNER SPILLER: Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

Aase, som har scoret to mål på 15 kamper i 2. divisjon denne sesongen, vender dermed tilbake til moderklubben der fotballkarrieren startet som 5-åring.

- Jeg gleder meg veldig og setter stor pris på at Vindbjart lar meg få lov til dette midt i sesongen. Nå gjelder det å jobbe steinhardt for å vise meg fram og gjøre en så god jobb som mulig for Start, sier Aase til Starts nettsider.

Start har i lengre tid fulgt den tekniske spilleren.

- Vi er stolte over at Aase nå skal ta på seg Start-trøya etter at han har herjet på Moseidmoen i en lengre periode. I Vindbjart har han fått stjernestatus både på og utenfor banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Aase er spilleklar til kampen mot Viking kommende fredag og overtar draktnummeret til Emil Dahle, som har vendt hjem til Stabæk etter at utlånsavtalen gikk ut.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer