LÅNER SPILLER: Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
LÅNER SPILLER: Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

Start låner Vindbjart-spiller Daniel Aase

Med opsjon på kjøp.

Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase. Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

Aase, som har scoret to mål på 15 kamper i 2. divisjon denne sesongen, vender dermed tilbake til moderklubben der fotballkarrieren startet som 5-åring.

- Jeg gleder meg veldig og setter stor pris på at Vindbjart lar meg få lov til dette midt i sesongen. Nå gjelder det å jobbe steinhardt for å vise meg fram og gjøre en så god jobb som mulig for Start, sier Aase til Starts nettsider.

Start har i lengre tid fulgt den tekniske spilleren.

- Vi er stolte over at Aase nå skal ta på seg Start-trøya etter at han har herjet på Moseidmoen i en lengre periode. I Vindbjart har han fått stjernestatus både på og utenfor banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Aase er spilleklar til kampen mot Viking kommende fredag og overtar draktnummeret til Emil Dahle, som har vendt hjem til Stabæk etter at utlånsavtalen gikk ut.

(NTB)